Nutriční hodnoty (Ovocný pohár s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 287 kJ / 308 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,88 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,88 g | 
| Tuky | 1,83 g | 
| – nasycené | 0,56 g | 
| – nenasycené | 0,75 g | 
| –– mononenasycené | 0,07 g | 
| –– polynenasycené | 0,68 g | 
| ––– omega 3 | 0,14 g | 
| Vláknina | 14,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 16 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 63,00 g | 
| – cukry | 59,10 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g | 
| 1 hrst 1 hrst ostružin | Ostružiny čerstvé | |
| 1 hrst 1 hrst rybízu | Rybíz červený čerstvý | |
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g | 
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml | 
| 100 ml 100 ml neochuceného jogurtového mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |