Nutriční hodnoty (Jáhly s houbami a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 755 kJ / 1 614 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,58 g |
| Tuky | 11,74 g |
| – nasycené | 1,87 g |
| – nenasycené | 9,45 g |
| –– mononenasycené | 1,96 g |
| –– polynenasycené | 7,50 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 56,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 122 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 301,60 g |
| – cukry | 66,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 300 g 300 g jáhel | Jáhly | 300 g |
| 600 ml 600 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 600 ml |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |