Nutriční hodnoty (Bezlepkové piškoty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 774 kJ / 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 16,62 g |
| – nasycené | 3,79 g |
| – nenasycené | 7,68 g |
| –– mononenasycené | 5,90 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,25 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 242 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 160,60 g |
| – cukry | 76,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 75 g 75 g moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 3 lžíce 3 lžíce vlažné vody | Voda | 54 ml |
| 75 g 75 g bezlepkové mouky (např. Jizerka nebo Procelia) | Mouka pohanková | 75 g |
| 25 g 25 g škrobu (bramborového nebo kukuřičného) | Bramborový škrob | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |