Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s mrkví a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 399 kJ / 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
| Tuky | 22,55 g |
| – nasycené | 2,13 g |
| – nenasycené | 19,11 g |
| –– mononenasycené | 12,78 g |
| –– polynenasycené | 6,33 g |
| ––– omega 3 | 1,75 g |
| Vláknina | 28,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,58 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 70,30 g |
| – cukry | 61,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 200 g 200 g karotky | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| mletý pepř podle chuti | Pepř černý mletý |