Nutriční hodnoty (Tykvový prívarok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 295 kJ / 70 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
| Tuky | 0,37 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,60 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 dýně | Dýně čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst kopru | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mléko (nebo smetana dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| cukr krupice (dle chuti) | Cukr bílý | |
| ocet (dle chuti) | Ocet lihový | |
| olej (dle potřeby) | Olej řepkový |