Nutriční hodnoty (Chlodnik z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 347 kJ / 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 58,23 g |
| – nasycené | 27,95 g |
| – nenasycené | 21,54 g |
| –– mononenasycené | 16,58 g |
| –– polynenasycené | 4,96 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 867 mg |
| Sodík | 422 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 25,91 g |
| – cukry | 12,02 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l vývaru (drůbeží, hovězí) | Vývar masový | 1000 ml |
| 4-5 4-5 červených řep | Červená řepa čerstvá | |
| 1-2 1-2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 7-8 7-8 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| 250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |