Nutriční hodnoty (Kuřecí steak na červeném zelí a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 558 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 27,90 g |
– nasycené | 17,87 g |
– nenasycené | 8,49 g |
–– mononenasycené | 7,54 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 17,50 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kusy 4 kusy kuřecích steaků | Kuře stehno bez kůže | |
1 sklenice 1 sklenice 0,7 l červeného sterilizovaného zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
(popřípadě jakékoliv oblíbené koření na maso) | Pepř černý |