Nutriční hodnoty (Kuřecí steak na červeném zelí a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 558 kJ / 372 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
| Tuky | 27,90 g |
| – nasycené | 17,87 g |
| – nenasycené | 8,49 g |
| –– mononenasycené | 7,54 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 17,50 g |
| – cukry | 13,50 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kusy 4 kusy kuřecích steaků | Kuře stehno bez kůže | |
| 1 sklenice 1 sklenice 0,7 l červeného sterilizovaného zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| (popřípadě jakékoliv oblíbené koření na maso) | Pepř černý |