Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 436 kJ / 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,23 g |
| Tuky | 19,10 g |
| – nasycené | 10,84 g |
| – nenasycené | 7,57 g |
| –– mononenasycené | 5,42 g |
| –– polynenasycené | 2,15 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 24,68 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,58 g |
| Sacharidy | 63,05 g |
| – cukry | 42,55 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 5 5 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 400 g 400 g cukety | Cuketa čerstvá | 400 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 60 g |
| 1 kostka 1 kostka hovězího bujónu | Bujón hovězí | 9 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g |
| 100 g 100 g strouhaného Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| solamyl na zahuštění | Bramborový škrob | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý |