Nutriční hodnoty (Marináda na kuřecí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 409 kJ / 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
| Tuky | 26,28 g |
| – nasycené | 2,71 g |
| – nenasycené | 21,92 g |
| –– mononenasycené | 15,21 g |
| –– polynenasycené | 6,72 g |
| ––– omega 3 | 2,37 g |
| Vláknina | 10,35 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 742 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 67,16 g |
| – cukry | 47,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecího masa | Kuře prso | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sójová omáčka (podle chuti) | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička bazalky (sušené nebo čerstvé) | Bazalka čerstvá | 5 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 1.25 g |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská |