Nutriční hodnoty (Plněné brambory s dvěma druhy sýrů a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 7 595 kJ / 1 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 166,00 g |
| – nasycené | 94,20 g |
| – nenasycené | 68,75 g |
| –– mononenasycené | 60,00 g |
| –– polynenasycené | 8,75 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 5,68 g |
| Sůl | 14,20 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
| – cukry | 16,10 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 ks 10 ks středních nových brambor | Brambor raný | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| jarní cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |