Nutriční hodnoty (Lehký zeleninovo-sýrový salátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 409 kJ / 98 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,33 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,00 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 Lučina | Lučina 70% t.v s. | |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 PL 1 PL nastrouhaného balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| 1 PL 1 PL nastrouhané nivy | Niva 50% t. v s. | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| čerstvý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |