Nutriční hodnoty (Demi Glace)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 189 kJ / 4 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 608,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 600,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,18 g |
| Tuky | 200,79 g |
| – nasycené | 100,24 g |
| – nenasycené | 80,39 g |
| –– mononenasycené | 60,04 g |
| –– polynenasycené | 20,35 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 18,85 g |
| Cholesterol | 1,00 g |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 51,30 g |
| – cukry | 16,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg telecích kostí (kloubových) | Kost telecí | 2000 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 snítka 1 snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 100 g 100 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |