Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Demi Glace)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 189 kJ /
4 586 kcal
Bílkoviny608,18 g
– z toho živočišné bílkoviny600,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,18 g
Tuky200,79 g
– nasycené100,24 g
– nenasycené80,39 g
–– mononenasycené60,04 g
–– polynenasycené20,35 g
––– omega 32,00 g
Vláknina18,85 g
Cholesterol 1,00 g
Sodík 1,70 g
Sůl4,10 g
Sacharidy51,30 g
– cukry16,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg telecích kostí (kloubových) Kost telecí 2000 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 řapíkatý celer Celer řapíkatý
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 snítka 1 snítka čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
olivový olej Olej olivový
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
100 g 100 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.