Nutriční hodnoty (Pizza bagetky bez lepku, mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 216 kJ / 1 964 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,25 g |
Tuky | 30,15 g |
– nasycené | 3,91 g |
– nenasycené | 22,19 g |
–– mononenasycené | 17,47 g |
–– polynenasycené | 4,72 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 361,84 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g bezlepkové mouky (použila jsem 225 g Marks and Spencer a 225 g Procelia univerzální) | Mouka pohanková | 450 g |
2 lžíce 2 lžíce instantní bramborové kaše bez mléka | Kaše bramborová instantní | |
1,5 1,5 kávové lžičky soli | Sůl mořská | |
1,5 1,5 kávové lžičky cukru | Cukr bílý | |
2 2 rovné kávové lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
430 ml 430 ml vlažné vody | Voda | 430 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa (nejlépe jablečného) | Ocet lihový | 15 ml |
kečup bezlepkový | Kečup sladký | |
oregano | Oregano sušené | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sušený česnek případně směs „Pizza koření“ | Česnek sušený |