Nutriční hodnoty (Vepřový plátek v paprikové šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 484 kJ / 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,77 g |
| Tuky | 0,82 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,53 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
| – cukry | 13,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřového plecka nebo kýty | Vepřová plec | |
| 1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 masitá červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu(lze vynechat) | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 dcl 1 dcl vody na zahuštění | Voda | 100 ml |
| 1 1 polévková lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |