

Kedluben, ředkvičky, jablka
Suroviny 4 porce
- 1 kedluben
- 1 svazek ředkviček
- 2 jablka
- 1 zakysaná smetana
- lžička medu
- sůl
Postup přípravy receptu
Kedluben nakrájíme na jemné nudličky, ředkvičky na tenké osminky, prosolíme promícháme a necháme pustit vodu.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a zakápneme citronem. V zakysané smetaně rozšleháme lžičku medu a pak všechny suroviny spojíme a promícháme.
Necháme v lednici proležet.
Poznámka od kuchařky
Podle chuti ještě možno opepřit a také přidat např. černé olivy s papričkou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kedluben, ředkvičky, jablka
-
clupmi:Foto mňamkovní
.
-
Při servírování jsem přidal velké řecké olivy s papričkou, pokapal olivovým olejem, opepřil a k tomu restovaný toustový chléb.
-
zajímavá kombinace surovin
-
nofrona: Počkám si teda na servírovací foto
, protože vím, že umíš
-
dělávám a je to dobrota +5
-
Iness: Klariska: Dočkejte holky času jako husa klasu. Zatím se to chladí v lednici, až to budeme jíst, tak udělám další fotky.
-
Iness: kdyby to vůbec bylo naservírované :)). Fotka v hrnci nic moc.
-
Kdyby to bylo naservírované trošku líp, tak by mě to i zaujalo