Kedluben, ředkvičky, jablka

Saláty Doba přípravy: 1/2 hodiny 8 názorů

Saláty Doba přípravy: 1/2 hodiny 8 názorů

Suroviny 4 porce

1 kedluben
1 svazek ředkviček
2 jablka
1 zakysaná smetana
lžička medu
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kedluben nakrájíme na jemné nudličky, ředkvičky na tenké osminky, prosolíme promícháme a necháme pustit vodu.

  2. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a zakápneme citronem. V zakysané smetaně rozšleháme lžičku medu a pak všechny suroviny spojíme a promícháme.

  3. Necháme v lednici proležet.

Poznámka od kuchařky

Podle chuti ještě možno opepřit a také přidat např. černé olivy s papričkou.

http://clupmi.blog.cz

Komentáře k receptu Kedluben, ředkvičky, jablka

Tématické fráze: ředkvičky v mrazáku salat kedlubny a ředkviček ředkvicky do mrazaku sterilované ředkvičky zadelavane ředkvičky jak sterilovat ředkvičky zeli z ředkviček kedluben foto recept kedluben jablka recepty kedlubny a ředkvičky recepty dusena kedlubna a ředkvičky recepty z kedluben ředkvičky,kedlubny recept na kedlubna a ředkvička ředkvicky recepty recepty - kedluben salat redkvicky kedlubna kedlubny recepty salát z ředkviček a kedlubny