Nutriční hodnoty (Cibulová polévka s bagetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 574 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 49,01 g |
– nasycené | 31,39 g |
– nenasycené | 16,89 g |
–– mononenasycené | 13,78 g |
–– polynenasycené | 3,11 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,93 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
1 l 1 l masového vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř (a další koření) | Pepř černý | |
bagety (bílé pečivo) | Bageta pšeničná | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |