Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulová polévka s bagetou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 574 kJ /
615 kcal
Bílkoviny10,94 g
– z toho živočišné bílkoviny7,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky49,01 g
– nasycené31,39 g
– nenasycené16,89 g
–– mononenasycené13,78 g
–– polynenasycené3,11 g
––– omega 30,48 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,93 g
– cukry17,20 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší cibule Cibule čerstvá 280 g
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
1 l 1 l masového vývaru Vývar masový 1000 ml
vinný ocet Ocet vinný bílý
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř (a další koření) Pepř černý
bagety (bílé pečivo) Bageta pšeničná
tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.