Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Argentinská polévka - po mém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 449 kJ /
1 780 kcal
Bílkoviny14,55 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,55 g
Tuky169,99 g
– nasycené82,67 g
– nenasycené85,13 g
–– mononenasycené72,37 g
–– polynenasycené12,76 g
––– omega 30,20 g
Vláknina18,38 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,20 g
Sacharidy42,35 g
– cukry18,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
sádlo Sádlo vepřové
20 dkg 20 dkg anglické slaniny (nebo salámu) Anglická slanina 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1-2 lžíce 1-2 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 15 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
sůl Sůl mořská
drůbeží vývar (nebo bujón) Vývar kuřecí
4 4 loupaná rajčata Dužina červeného rajčete čerstvá
protlak Protlak rajčatový
petrželka (nebo cibulka) Petržel nať čerstvá
1 plechovka 1 plechovka fazolí Fazole bílé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.