Nutriční hodnoty (Argentinská polévka - po mém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 449 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,55 g |
Tuky | 169,99 g |
– nasycené | 82,67 g |
– nenasycené | 85,13 g |
–– mononenasycené | 72,37 g |
–– polynenasycené | 12,76 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 18,38 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 42,35 g |
– cukry | 18,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
sádlo | Sádlo vepřové | |
20 dkg 20 dkg anglické slaniny (nebo salámu) | Anglická slanina | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 15 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
drůbeží vývar (nebo bujón) | Vývar kuřecí | |
4 4 loupaná rajčata | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
protlak | Protlak rajčatový | |
petrželka (nebo cibulka) | Petržel nať čerstvá | |
1 plechovka 1 plechovka fazolí | Fazole bílé |