Nutriční hodnoty (Tvarohovo - broskvový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 435 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 14,50 g |
| – nasycené | 9,00 g |
| – nenasycené | 4,13 g |
| –– mononenasycené | 3,80 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 52 mg |
| Sodík | 183 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 18,80 g |
| – cukry | 18,80 g |
| ––– laktóza | 18,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 broskví | Dužina broskve čerstvá | |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 1 vanilkový pudink bez vaření | Puding v prášku | |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g |
| 2 balíčky 2 balíčky dortového želé | Želatina cukrářská | 20 g |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| cukr krupice | Cukr bílý |