Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zdravý barevný salát z několika druhů zeleniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 186 kJ /
523 kcal
Bílkoviny6,46 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,46 g
Tuky38,13 g
– nasycené5,25 g
– nenasycené32,77 g
–– mononenasycené27,68 g
–– polynenasycené5,10 g
––– omega 30,04 g
Vláknina8,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy34,03 g
– cukry21,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150-200 g 150-200 g mix salátů (červený a zelený) Salát listový čerstvý 175 g
100 g 100 g červených ředkviček Ředkvička čerstvá 100 g
3-4 stonky 3-4 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
100 g 100 g červené řepy Červená řepa čerstvá 100 g
1 1 velká červená paprika (nebo žlutá, zelená) Paprika červená čerstvá 150 g
2 ČL 2 ČL balsamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
čvrtky citronů na ozdobu Citrón čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
3-4 PL 3-4 PL olivového oleje Olej olivový 38.5 ml
1-2 1-2 pokrájené bílé jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.