Nutriční hodnoty (Zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 904 kJ / 455 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 36,93 g |
| – nasycené | 22,71 g |
| – nenasycené | 12,95 g |
| –– mononenasycené | 10,35 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 19,83 g |
| – cukry | 19,83 g |
| ––– laktóza | 7,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g ovoce | Jahody čerstvé | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 100 ml 100 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |