Nutriční hodnoty (Telecí pečené pod cibulí a česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 536 kJ / 1 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 211,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
| Tuky | 12,50 g |
| – nasycené | 5,89 g |
| – nenasycené | 4,59 g |
| –– mononenasycené | 4,06 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 14,16 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 559 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 25,02 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg telecího masa | Telecí kýta | 1000 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| bylinkové máslo | Máslo bylinkové | |
| 2 2 velké červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| hrst hrst cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |