Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na slanině a zelených fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 861 kJ / 923 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,28 g |
| Tuky | 85,61 g |
| – nasycené | 41,36 g |
| – nenasycené | 43,26 g |
| –– mononenasycené | 36,60 g |
| –– polynenasycené | 6,66 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 18,92 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 18,40 g |
| – cukry | 10,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks hovězích líček | Hovězí líčka | |
| 300 g 300 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| horký hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |