Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešňovo-mandlový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie11 427 kJ /
2 731 kcal
Bílkoviny47,17 g
– z toho živočišné bílkoviny20,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,30 g
Tuky143,86 g
– nasycené67,41 g
– nenasycené64,01 g
–– mononenasycené48,11 g
–– polynenasycené15,90 g
––– omega 30,62 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 811 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy304,22 g
– cukry195,92 g
––– laktóza4,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vypeckovaných třešní Třešně čerstvé 300 g
113 g 113 g rozpuštěného másla Máslo kravské 113 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 ml 80 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 80 ml
150 g 150 g cukru krytstal Cukr bílý 150 g
65 g 65 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 65 g
65 g 65 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 65 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
55 g 55 g mletých mandlí Mandle loupané mleté 55 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
½ l žičky žičky mandlového extraktu Aroma mandlové
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.