Nutriční hodnoty (Dort ke křtinám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 50 244 kJ / 12 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 204,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,41 g |
Tuky | 940,78 g |
– nasycené | 506,25 g |
– nenasycené | 388,26 g |
–– mononenasycené | 301,75 g |
–– polynenasycené | 86,52 g |
––– omega 3 | 5,00 g |
Vláknina | 36,40 g |
Cholesterol | 5,42 g |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,74 g |
Sacharidy | 572,75 g |
– cukry | 443,50 g |
––– laktóza | 61,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g jemné hořké čokoládové polevy | Čokoládová poleva | 100 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
200 g 200 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 200 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
6 lžic 6 lžic vaječného likéru | Likér vaječný | 90 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g měkkého másla | Máslo kravské | 200 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
1 g 1 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 1 g |
90 g 90 g žloutků | Vaječný žloutek | 90 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
125 g 125 g moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
3 g 3 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 3 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
175 ml 175 ml vaječného likéru | Likér vaječný | 175 ml |
10 plátků 10 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
600 g 600 g šlehačky | Šlehačka 35% | 600 ml |
200 g 200 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g mražených malin | Maliny čerstvé | 100 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
5 g 5 g skořice | Skořice ceylonská | 5 g |
400 g 400 g šlehačky | Šlehačka 35% | 400 ml |
2 balíčky 2 balíčky ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | 20 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
mandle | Mandle neloupané | |
cukr moučka | Cukr bílý | |
bílek | Vaječný bílek | |
barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |