Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová bábovka s čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 495 kJ /
3 464 kcal
Bílkoviny55,24 g
– z toho živočišné bílkoviny30,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky200,18 g
– nasycené119,06 g
– nenasycené71,05 g
–– mononenasycené63,65 g
–– polynenasycené7,40 g
––– omega 30,78 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 468 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy356,70 g
– cukry166,30 g
––– laktóza5,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
200 g 200 g rozpuštěného másla Máslo kravské 200 g
150-160 g 150-160 g moučkového cukru Cukr bílý 155 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžičky 3 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
30-50 kusů 30-50 kusů čerstvých jahod (tady platí čím více tím lépe) Jahody čerstvé
1/3 1/3 čokolády na vaření Čokoláda hořká 40%
100 ml 100 ml smetany stačí 12% Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.