Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sladký jahodový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 001 kJ /
3 346 kcal
Bílkoviny87,15 g
– z toho živočišné bílkoviny70,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,10 g
Tuky116,67 g
– nasycené62,25 g
– nenasycené41,42 g
–– mononenasycené33,77 g
–– polynenasycené7,65 g
––– omega 30,91 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 733 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy478,23 g
– cukry343,73 g
––– laktóza26,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
15 dkg 15 dkg cukru Cukr bílý 150 g
10 dkg 10 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
5 dkg 5 dkg Solamylu nebo Gustinu Bramborový škrob 50 g
2 dkg 2 dkg kakaa Kakao prášek 20 g
1 1 vanilinový cukr Cukr vanilkový
50 dkg 50 dkg jahod Jahody čerstvé 500 g
1 1 jahodový pudink Puding v prášku
5 dkg 5 dkg cukru Cukr bílý 50 g
1/4 l 1/4 l smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
40 dkg 40 dkg bílého jogurtu (např. Hollandia) Jogurt kravský bílý 1,5% 400 ml
5 dkg 5 dkg moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 balíček 1 balíček želatinového ztužovače Dr. Oetker Ztužovač želatinový 50 g
100 ml 100 ml vlažné vody (do ztužovače) Voda 100 ml
jahody Jahody čerstvé
máta Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.