Nutriční hodnoty (Marinované vepřové ražniči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 801 kJ / 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,21 g |
| Tuky | 38,34 g |
| – nasycené | 6,31 g |
| – nenasycené | 25,84 g |
| –– mononenasycené | 19,52 g |
| –– polynenasycené | 6,32 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 11,56 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 460 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 32,36 g |
| – cukry | 6,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 150 g 150 g slaniny v celku | Špek | 150 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 2 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvé sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce utřeného česneku | Česnek čerstvý | 15 g |