Pečené kančí maso

Suroviny

1 kg kančí plece
3 cibule
3 stroužky česneku
olivový olej
sádlo
sůl
pepř
několik snítek tymiánu (nebo sušený)

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Do pečící nádoby kápneme olivového oleje, dáme sůl, pepř a přidáme rozdrcený česnek. Maso ve směsi oleje a česneku důkladně obalíme.

  2. Kančí maso pečeme asi 45 minut téměř do poloměkka. Jakmile se trochu zatáhne, podlijeme ho trochou horké vody.

  3. Poté zasypeme hnědé kostičky masa proužky různobarevné cibule. Přidáme pár snítek tymiánu nebo lehce zasypeme sušeným tymiánem.

  4. Pečeme, dokud maso není měkké a cibule se skoro nevypeče. Cibuli a tymián s masem v průběhu pečení promícháváme a dle potřeby podléváme.

Komentáře k receptu Pečené kančí maso

Tématické fráze: kančí pečeně kančí maso recepty kančí maso recepty z kančího masa pečeny kanec kančí plecko pečené recepty kančí maso pečené kančí kančí pečeně recept pečený kanec recept recepty na kančí maso pečené kančí maso se zelím pečený kanec recepty recept na kanci maso kančí pečeně recepty kančí maso recept pecena kanci plec recept kančí pečeně kančí pečeně se zelím recepty kančí pečené