Nutriční hodnoty (Vepřové závitky se zelím a omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 656 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 88,20 g |
– nasycené | 43,61 g |
– nenasycené | 43,57 g |
–– mononenasycené | 36,38 g |
–– polynenasycené | 7,19 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,69 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,67 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 10,83 g |
– cukry | 4,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřové kýty (kotlety) | Vepřová kýta | |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1/2 skleničky 1/2 skleničky malé skleničky sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 100 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř dle chuti | Pepř černý | |
2 kostky 2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 20 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
1/2 1/2 smetany ke šlehání (na vaření) | Smetana kravská sladká 30% | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
voda na zahuštění | Voda |