Nutriční hodnoty (Býčí žlázy dušené v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 105 kJ / 1 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 127,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,51 g |
| Tuky | 100,68 g |
| – nasycené | 46,27 g |
| – nenasycené | 52,72 g |
| –– mononenasycené | 45,28 g |
| –– polynenasycené | 7,44 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 3,55 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 1,90 g |
| Sůl | 4,65 g |
| Sacharidy | 8,78 g |
| – cukry | 3,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 650 g 650 g býčích žláz | Býčí žlázy | 650 g |
| 100 g 100 g obyčejného zauzeného špeku | Špek | 100 g |
| 7 7 lahůdkových cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| na špičku nože na špičku nože mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| 1-2 kostky 1-2 kostky šťávy k vepřovému masu | ||
| bylinky - libeček, petrželka, pažitka | Pažitka čerstvá |