Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 985 kJ /
6 450 kcal
Bílkoviny150,42 g
– z toho živočišné bílkoviny96,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,62 g
Tuky340,51 g
– nasycené145,80 g
– nenasycené175,39 g
–– mononenasycené138,47 g
–– polynenasycené36,92 g
––– omega 39,12 g
Vláknina52,13 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 669 mg
Sůl2,06 g
Sacharidy669,81 g
– cukry351,40 g
––– laktóza44,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
340 g 340 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 340 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
500 g 500 g jemného tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové kůry Citronová kúra čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
50 g 50 g krémového prášku Zlatý klas (nebo 2 balení vanilkového pudinkového prášku) Škrob kukuřičný 50 g
900 g 900 g rebarbory Rebarbora čerstvá 900 g
3 balíčky 3 balíčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 60 g
lístky lístky meduňky Máta peprná list čerstvá
150 g 150 g drobného ovoce Jahody čerstvé 150 g
krupicový cukr (podle chuti) Cukr bílý
1 lžička 1 lžička škrobu Bramborový škrob 5 g
šlehačka Šlehačka 35%
kakao Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.