Nutriční hodnoty (Bramborovo-klobásový točenec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 875 kJ / 1 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 145,50 g |
| – nasycené | 90,33 g |
| – nenasycené | 54,65 g |
| –– mononenasycené | 28,13 g |
| –– polynenasycené | 26,52 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 2,50 g |
| Cholesterol | 412 mg |
| Sodík | 8,18 g |
| Sůl | 20,17 g |
| Sacharidy | 22,75 g |
| – cukry | 2,75 g |
| ––– laktóza | 2,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| klasické bramborákové těsto ze 4 velkých brambor | Brambor zimní | |
| 500 g 500 g vinné klobásy | Klobása vinná | 500 g |
| 2 kolečka 2 kolečka tvarůžků | Tvarůžky | 50 g |
| 150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| olej | Olej řepkový |