Nutriční hodnoty (Likér z černého rybízu, višní a josty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 306 kJ / 5 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,50 g |
Tuky | 53,50 g |
– nasycené | 4,90 g |
– nenasycené | 47,30 g |
–– mononenasycené | 23,30 g |
–– polynenasycené | 24,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 50,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 663,00 g |
– cukry | 646,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg omytého ovoce | Jahody čerstvé | 2000 g |
0,5 kg 0,5 kg cukru krupice | Cukr bílý | 500 g |
1 l 1 l rumu Božkov | Rum | 1000 ml |
4 4 celé skořice nalámané na kousky | Skořice ceylonská | |
1 lžíce 1 lžíce hřebíčků | Hřebíček | |
5 5 cm čerstvého zázvoru nakrájeného na plátky | Zázvor čerstvý | |
100 g 100 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 100 g |
1/2 1/2 kůry z většího pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
1 1 větší citron (pouze kůra) | Citrón čerstvý | 90 g |