Nutriční hodnoty (Likér z černého rybízu, višní a josty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 306 kJ / 5 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,50 g |
| Tuky | 53,50 g |
| – nasycené | 4,90 g |
| – nenasycené | 47,30 g |
| –– mononenasycené | 23,30 g |
| –– polynenasycené | 24,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 50,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 663,00 g |
| – cukry | 646,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg omytého ovoce | Jahody čerstvé | 2000 g |
| 0,5 kg 0,5 kg cukru krupice | Cukr bílý | 500 g |
| 1 l 1 l rumu | Rum | 1000 ml |
| 4 4 celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 lžíce 1 lžíce hřebíčku | Hřebíček | |
| 5 cm 5 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 100 g 100 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 100 g |
| strouhaná kůra z 1/2 strouhaná kůra z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| strouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý |