Nutriční hodnoty (Kuřecí roláda plněná vaječnou omeletou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 6 745 kJ / 1 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 156,41 g |
| – nasycené | 68,84 g |
| – nenasycené | 77,06 g |
| –– mononenasycené | 65,23 g |
| –– polynenasycené | 11,83 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 2,80 g |
| Sůl | 6,84 g |
| Sacharidy | 9,25 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velké kuře vykostěné na roládu (2-2,5kg) | Kuře | |
| 150 g 150 g lopenické slaniny (nebo dobré domácí) | Špek | 150 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 hrst lístků čerstvé plocholisté petržele a koriandru (poměr 70:30) | Koriandr semena | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kuřecí vývar (ze skeletu, křídel a kostí) | Vývar kuřecí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské |