Nutriční hodnoty (Štáva z řapíkatého celeru, mrkve, ředkve a červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 223 kJ / 53 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,21 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 stonky 4 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 malá červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1/2 1/2 bílé ředkve nebo 4 červené ředkvičky | Ředkev bílá čerstvá | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| citronová šťáva (z jednoho citronu) | Šťáva z citrónu | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| neperlivá voda nebo filtrovaná voda | Voda |