Nutriční hodnoty (Konfitovaná hovězí líčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 429 kJ / 1 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 230,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 224,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 15,47 g |
| – nasycené | 6,97 g |
| – nenasycené | 7,13 g |
| –– mononenasycené | 5,69 g |
| –– polynenasycené | 1,44 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 14,80 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 832 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 32,87 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g hovězích líček | Hovězí líčka | 1000 g |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g celeru (bulvy) | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| 6 6 vrchovatých lžic kvalitního sádla | Sádlo vepřové | |
| 500 ml 500 ml červeného vína | Víno červené suché | 500 ml |
| 200 ml 200 ml hovězího vývaru (lze nahradit hovězím bujonem) | Vývar hovězí | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř (čerstvý) | Pepř černý mletý | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý |