Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní tykev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 814 kJ /
911 kcal
Bílkoviny20,10 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,50 g
Tuky47,06 g
– nasycené16,70 g
– nenasycené27,58 g
–– mononenasycené20,58 g
–– polynenasycené6,99 g
––– omega 32,00 g
Vláknina33,88 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 119 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy88,30 g
– cukry50,08 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g tykve v očištěném stavu Dýně čerstvá 700 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
trochu trochu libečku Libeček čerstvý
trochu vody případně vývarové kostky Voda
200 ml 200 ml smetany kyselé (případně jogurt) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
hrst hrst pažitky Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.