Nutriční hodnoty (Letní tykev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 814 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,50 g |
Tuky | 47,06 g |
– nasycené | 16,70 g |
– nenasycené | 27,58 g |
–– mononenasycené | 20,58 g |
–– polynenasycené | 6,99 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 33,88 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 88,30 g |
– cukry | 50,08 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g tykve v očištěném stavu | Dýně čerstvá | 700 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu libečku | Libeček čerstvý | |
trochu vody případně vývarové kostky | Voda | |
200 ml 200 ml smetany kyselé (případně jogurt) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
hrst hrst pažitky | Pažitka čerstvá |