Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný koláč na ruský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 223 kJ /
3 639 kcal
Bílkoviny47,47 g
– z toho živočišné bílkoviny16,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,15 g
Tuky102,69 g
– nasycené57,96 g
– nenasycené38,22 g
–– mononenasycené31,62 g
–– polynenasycené6,60 g
––– omega 30,76 g
Vláknina23,10 g
Cholesterol 721 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy619,56 g
– cukry444,30 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks vajec Vejce slepičí 126 g
10 dkg 10 dkg rozpuštěného vlažného másla Máslo kravské 100 g
2 2 vrchovaté PL kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice Cukr bílý 187.5 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 hrnek otrhaného rybízu Rybíz červený čerstvý
4 4 střední letní jablíčka nebo 2 velká Jablko čerstvé 600 g
strouhaná kůra z celé 1 limetky Limetka čerstvá
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice Cukr bílý 187.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.