Nutriční hodnoty (Ovocný koláč na ruský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 223 kJ / 3 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,15 g |
Tuky | 102,69 g |
– nasycené | 57,96 g |
– nenasycené | 38,22 g |
–– mononenasycené | 31,62 g |
–– polynenasycené | 6,60 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 721 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 619,56 g |
– cukry | 444,30 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks vajec | Vejce slepičí | 126 g |
10 dkg 10 dkg rozpuštěného vlažného másla | Máslo kravské | 100 g |
2 2 vrchovaté PL kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 hrnek otrhaného rybízu | Rybíz červený čerstvý | |
4 4 střední letní jablíčka nebo 2 velká | Jablko čerstvé | 600 g |
strouhaná kůra z celé 1 limetky | Limetka čerstvá | |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |