Nutriční hodnoty (Stromboli, aneb horká kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 530 kJ / 2 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,73 g |
Tuky | 75,43 g |
– nasycené | 25,89 g |
– nenasycené | 39,05 g |
–– mononenasycené | 27,19 g |
–– polynenasycené | 11,86 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 21,27 g |
Cholesterol | 436 mg |
Sodík | 5,81 g |
Sůl | 14,12 g |
Sacharidy | 388,58 g |
– cukry | 34,37 g |
––– laktóza | 4,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1/4 hrnku 1/4 hrnku vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 62.5 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku vlažné vody | Voda | 187.5 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | 7.5 g |
na špičku nože na špičku nože cukru | Cukr bílý | |
10 dkg 10 dkg měkké klobásy | Klobása | 100 g |
10 dkg 10 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
6 plátků 6 plátků sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
5 dkg 5 dkg parmazánu | Parmezán | 50 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
bylinky - bazalka, petrželka, oregano | Oregano sušené | |
koření na pizzu (pokud nejsou bylinky) | Provensálské koření | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |