Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešňové řezy s tvarohovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 28

Energie20 584 kJ /
4 920 kcal
Bílkoviny101,28 g
– z toho živočišné bílkoviny53,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,19 g
Tuky199,59 g
– nasycené110,25 g
– nenasycené74,65 g
–– mononenasycené64,40 g
–– polynenasycené10,25 g
––– omega 30,93 g
Vláknina35,98 g
Cholesterol 1,74 g
Sodík 701 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy661,61 g
– cukry321,11 g
––– laktóza13,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g rozpuštěného másla (nebo Hery) Máslo kravské 100 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
100 g 100 g cukru krystal Cukr bílý 100 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1/2 kg 1/2 kg třešní Třešně čerstvé 500 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
140 g 140 g cukru moučka Cukr bílý 140 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
60 g 60 g škrobové moučky Bramborový škrob 60 g
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
3 3 tvarohy ve vaničce Tvaroh polotučný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.