Nutriční hodnoty (Třešňové řezy s tvarohovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 28
Energie | 20 584 kJ / 4 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,19 g |
Tuky | 199,59 g |
– nasycené | 110,25 g |
– nenasycené | 74,65 g |
–– mononenasycené | 64,40 g |
–– polynenasycené | 10,25 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 35,98 g |
Cholesterol | 1,74 g |
Sodík | 701 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 661,61 g |
– cukry | 321,11 g |
––– laktóza | 13,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g rozpuštěného másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 100 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
1/2 kg 1/2 kg třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
140 g 140 g cukru moučka | Cukr bílý | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
60 g 60 g škrobové moučky | Bramborový škrob | 60 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
3 3 tvarohy ve vaničce | Tvaroh polotučný |