Nutriční hodnoty (Hruška zapečená s nivou v mikrovlnce - CRISP)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 308 kJ / 74 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 0,33 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,17 g |
– cukry | 11,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pěkná hruška na 1 jedlíka (já použila červené hrušky z Alberta) | Hruška čerstvá | 130 g |
Pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
Pikantní džem (já použila směs rybízu, meruňky, ananasu s rozmarýnem) | Marmeláda z červeného rybízu | |
Plátky Plátky nivy | Niva 50% t. v s. | |
Plátek Plátek másla (na každou půlku hrušky) | Máslo kravské |