Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruška zapečená s nivou v mikrovlnce - CRISP)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie308 kJ /
74 kcal
Bílkoviny0,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky0,33 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,16 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,17 g
– cukry11,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pěkná hruška na 1 jedlíka (já použila červené hrušky z Alberta) Hruška čerstvá 130 g
Pár kapek kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu
Pikantní džem (já použila směs rybízu, meruňky, ananasu s rozmarýnem) Marmeláda z červeného rybízu
Plátky Plátky nivy Niva 50% t. v s.
Plátek Plátek másla (na každou půlku hrušky) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.