Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Banánová buchta

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min + tuhnutí

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava, + tuhnutí)

2. 11. 2008 18:50

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 888 kJ / 3 319 kcal
Bílkoviny71,00 g
Tuky127,93 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 554 mg
Sodík 568 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy463,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Naďa

3. 9. 2012 10:49

Dinulka14:Koláč jsem pekla v předehřáté troubě na 170 stupňů 40 minut

Marietta Marietta

29. 7. 2012 16:21

Vynikající :-) moc jsme si pochutnali.

Ivana

8. 7. 2012 12:00

Vynikajíci buchta na neděli a volne dny. Nemůžeme se jí nabažit::-p

Květka

2. 4. 2011 13:57

Je to dobré těsto ,vláčné a rychlé.Dělala jsem to z poloviční dávky na zkoušku.Dala jsem to do formy na mufínky,bylo jich 12.

zizala zizala (moderátorka)

27. 10. 2010 12:34

Tohle na mě juklo z náhodných receptů, vypadá to dobře, krásně ozdobeno :yes::yes:

Ivana79 Ivana79

27. 10. 2010 12:32

:yes::-p:-pukladám

Dinulka14

13. 8. 2010 16:11

Prosim tě..jakto že tam nemáš na jak dlouho se to peče a na kolik stupňů?? To je základní informace ...Koláč se sice povedl ale musela jsem do něj dloubat špejlí..jinak super recept!! :-))

Kjů

27. 7. 2010 09:14

akorát mám korpus v troubě,tak doufám,že se povede...
:-O

Tereza H.

31. 3. 2010 20:15

tahle buchtička je vynikající!!!!! já jsem si ji trošku upravila, do úpln stejného těsta jsem místo hrozinek dala kousíčky nalámané čokolády, po rozříznutí korpusu jsem nanesla puding a na něj položila kolečka banánu (banánu není nikdy dost:))... a na vrchní díl korpusu jsem dala čokoládovou polevu z ledových kaštanů( z těch čokoládových tyčinek)... bylo to výýýýýýýborný...děkuju za typ..dlouho sem nic tak dobrýho nebaštila a buchta vydržela jen den ::-D:-)):yes::yes::yes:

laik

10. 3. 2010 12:45

Jak dlouho a na kolik stupňů se to peče?

spagetka spagetka

8. 3. 2010 15:46

Alenko - prášek do pečiva

Alena

8. 3. 2010 15:44

no nadhera !!!!!!!!!!!!tyhle rezy vypadaji krasne budu muset je vyzkouset chtela jsem se jenom zeptat co je to ten 1 prdopec uz jsem to hodne cetla v receptach ale nevim co to znamena dekuji za odpoved zdravi Alena

AnEtQa

1. 11. 2009 16:11

Vypadá moc krásně..!!:-):-K_Jak ho tu vidim už mám na něj chuť..!!:yes:;-):-pVyzkoušíme_!!:-!:yes::-K

Gabina

13. 10. 2009 14:32

Řekla bych, že rozmačkané, aby tvořily hladkou hmotu.

Deli

12. 10. 2009 20:50

Zdravím, banány se nakrají nebo rozmačkají??

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta s banánem banánová buchta s pudinkem recept na banánovou buchtu rychlá banánová buchta hrnickova buchta s bananem buchta s pudinkem a banánem vánoční perníčky recept vynikající buchty na plech rychla buchta s bananem babanová buchta buchty s bananem recepty buchta s banánem hrnkova buchta s bananem veganská buchta nepečená buchta s banánem rychlá buchta na plech recept na buchtu s banánem rychlé buchty na plech s banánem buchta z bananem recepty s bananem

Suroviny: banán, cukr, mouka polohrubá, vejce, prášek do pečiva, olej, rozinky, ořechy, sůl, tuk, mouka, mléko, pudink, cukr, rum

TopRecepty.cz

Banánová buchta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v27n