Nutriční hodnoty (Dušené hovězí v troubě (rychle, bez tuku a bez hlídání))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 264 kJ / 1 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,90 g |
| Tuky | 10,09 g |
| – nasycené | 4,24 g |
| – nenasycené | 4,88 g |
| –– mononenasycené | 3,83 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 32,34 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 3,02 g |
| Sůl | 7,30 g |
| Sacharidy | 100,50 g |
| – cukry | 37,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězího zadního (nebo kližky) | Hovězí kýta | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 15 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 1 hovězí bujón | Bujón hovězí | |
| 0,5 0,5 houbového bujónu | Bujón houbový | |
| 150 g 150 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 150 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 1 litr 1 litr vody (necelý) | Voda | 1000 ml |