Nutriční hodnoty (Dušené hovězí v troubě (rychle, bez tuku a bez hlídání))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 264 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,90 g |
Tuky | 10,09 g |
– nasycené | 4,24 g |
– nenasycené | 4,88 g |
–– mononenasycené | 3,83 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 32,34 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 100,50 g |
– cukry | 37,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího zadního (nebo kližky) | Hovězí kýta | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 15 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
1 1 hovězí bujón | Bujón hovězí | |
0,5 0,5 houbového bujónu | Bujón houbový | |
150 g 150 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 150 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
1 litr 1 litr vody (necelý) | Voda | 1000 ml |