Nutriční hodnoty (Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 729 kJ / 2 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 299,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 282,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 58,55 g |
| – nasycené | 23,68 g |
| – nenasycené | 24,74 g |
| –– mononenasycené | 21,17 g |
| –– polynenasycené | 3,57 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 4,75 g |
| Cholesterol | 609 mg |
| Sodík | 752 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 207,22 g |
| – cukry | 17,22 g |
| ––– laktóza | 7,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa od žeber na roládu | Vepřová kýta | 1000 g |
| 300 g 300 g syrové hovězí maso | Hovězí kýta | 300 g |
| worchester | Worcestrová omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| žloutek | Vaječný žloutek | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 hrnek 1 hrnek vařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |