Nutriční hodnoty (Vydatný sezónní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 606 kJ / 1 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,55 g |
| Tuky | 127,75 g |
| – nasycené | 61,89 g |
| – nenasycené | 64,25 g |
| –– mononenasycené | 54,56 g |
| –– polynenasycené | 9,69 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 18,85 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 25,35 g |
| – cukry | 19,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 3 3 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 1 1 polévková lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | |
| 2 2 kávové lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý |