Nutriční hodnoty (Karlovarské knedlíky - velmi dobré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 444 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,25 g |
Tuky | 36,23 g |
– nasycené | 11,12 g |
– nenasycené | 16,35 g |
–– mononenasycené | 11,36 g |
–– polynenasycené | 4,99 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,03 g |
Sacharidy | 226,95 g |
– cukry | 20,05 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
340 g 340 g žemle (veka, rohlíky) | Houska pšeničná | 340 g |
55 g 55 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 55 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |