Nutriční hodnoty (Karlovarské knedlíky - velmi dobré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 444 kJ / 1 540 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,25 g |
| Tuky | 36,23 g |
| – nasycené | 11,12 g |
| – nenasycené | 16,35 g |
| –– mononenasycené | 11,36 g |
| –– polynenasycené | 4,99 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 10,15 g |
| Cholesterol | 795 mg |
| Sodík | 2,59 g |
| Sůl | 6,03 g |
| Sacharidy | 226,95 g |
| – cukry | 20,05 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 340 g 340 g žemle (veka, rohlíky) | Houska pšeničná | 340 g |
| 55 g 55 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 55 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |