Nutriční hodnoty (Papriky plněné Balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 063 kJ / 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
| Tuky | 42,40 g |
| – nasycené | 26,36 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 11,90 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 39,00 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 čerstvé papriky (slovenské) | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 200 g 200 g Balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
| svazek svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |