Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 124 kJ / 3 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,36 g |
Tuky | 230,72 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 348,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná bábovka z pudinkového prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN4n
Moje poznámka
Jemná bábovka z pudinkového prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN4n
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
rychlá bábovka s pudinkem,
buchta bez prášku do pečiva,
buchta z pudinkových práškú,
pudinkovy prasek,
jablečna babovka s pudinkem,
babovka z pudingu,
buchta bez kypřícího prášku,
babovka s pudingem,
bábovka bez prášku do pečiva,
buchta s pudinkovým práškem,
bábovka z kefíru,
buchta z pudingového prášku,
bábovka z pudingového prášku,
bábovka z pudinku rychlá,
jemná buchta,
bábovka s pudinkovým praškem,
buchta bez kypřící prášku,
pudingová bábovka,
hrnková buchta bez prasku do peciva,
babovky recepty
Suroviny:
vejce,
olej,
cukr,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (16)
Jen pozor - při pečení by se neměla otevírat trouba aby bábovka nespadla