Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačková bábovka s lískovými oříšky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 016 kJ /
4 067 kcal
Bílkoviny87,67 g
– z toho živočišné bílkoviny32,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,63 g
Tuky162,68 g
– nasycené62,46 g
– nenasycené88,00 g
–– mononenasycené74,15 g
–– polynenasycené13,85 g
––– omega 31,21 g
Vláknina19,75 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 437 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy553,15 g
– cukry279,25 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku mouky hladké (nebo polohrubé) Mouka pšeničná hladká 375 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 ml 250 ml 33% smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 hrnek 1 hrnek mletého cukru Cukr bílý 250 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
100 g 100 g lískových oříšků Lískový ořech 100 g
tuk (na vymazání formy) Margarín
mouka (na vysypání) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.