Nutriční hodnoty (Kynutý čokoládový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 843 kJ / 5 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,45 g |
Tuky | 344,31 g |
– nasycené | 206,94 g |
– nenasycené | 111,83 g |
–– mononenasycené | 99,38 g |
–– polynenasycené | 12,45 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 47,18 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 597,94 g |
– cukry | 420,32 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kostky 1/2 kostky čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g rozpuštěné čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce ovocného likéru např. Chambord | Likér | |
1 lžíce 1 lžíce strouhané pomerančové kůry | Pomerančová kůra čerstvá | 15 g |
250 g 250 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 250 g |
375 ml 375 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 375 ml |